Acasa Actualitate-Interna ANAF vinde terenurile și mașinile Elenei Udrea

ANAF vinde terenurile și mașinile Elenei Udrea

scris de Misu Andrei
73 Afisari

ANAF scoate la licitație mai multe bunuri ale Elenei Udrea, condamnată la șase ani de închisoare pentru luare de mită în dosarul Gala Bute.

ANAF vinde două mașini aparținând fostului politician și ministru Elena Udrea, respectiv un Mercedes vechi de 17 ani și un Fiat 500 de 10 ani, precum și mai multe terenuri situate în apropierea lacului Străulești, arată documente analizate de Profit.ro.

Astfel, ANAF a cerut 7.158 euro pentru Fiat 500 și 7.685 euro pentru Mercedes Benz S500, iar pe cele șase terenuri Fiscul cere cel puțin 793.447 euro (preț care include TVA).

Udrea cere rejudecarea procesului

Elena Udrea a fost adusă luni, 10 octombrie 2022, din penitenciar la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru a lua parte la dezbaterea unui recurs în casaţie, o cale extraordinară de atac prin care fostul ministru încearcă să obţină anularea condamnării de şase ani închisoare primită în dosarul „Gala Bute”.

Udrea este deţinută în Penitenciarul Târgşor începând din luna iunie, când a fost extrădată din Bulgaria, unde fugise pentru scăpa de condamnare.

Recursul în casaţie este ultima şansă a Elenei Udrea de a obţine anularea pedepsei de 6 ani, în condiţiile în care celelalte încercări ale sale nu au avut succes succes.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult