Acasa Actualitate-Interna ANM a lansat o avertizare Cod galben de ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină

ANM a lansat o avertizare Cod galben de ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină

scris de Misu Andrei
36 afisari

Administrația Națională de Meteorologie a lansat o avertizare Cod Galben de instabilitate atmosferică accentuată valabilă în următoarea perioadă.În intervalul 23 iulie ora 10.30 – 25 iulie ora 10, în vestul, nordul și centrul țării și local în sud și est, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. Îndeosebi în intervale scurte de timp cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și izolat 30…50 l/mp.

Avertisment ANM: Ploi și vijelii ȋn toatǎ țarǎ.

În intervalul menționat, la deal și la munte, precum și în centrul teritoriului, apoi și în vest și sud-vest, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și izolat 30…35 l/mp.

Până la sfârșitul acestei săptămâni vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată îndeosebi în jumătatea de vest a țării, la deal și la munte.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult