Acasa Actualitate-Interna Arafat: Planul B e o soluție, dacă starea de alertă este respinsă

Arafat: Planul B e o soluție, dacă starea de alertă este respinsă

scris de Misu Andrei
126 afisari

Planul B este întotdeauna pregătit, spune Raed Arafat. Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a vorbit, la Jurnalul de Seară, despre posibilitatea ca Parlamentul să nu fie de acord cu prelungirea stării de alertă. 

Raed Arafat: „(Dacă va fi respinsă starea de alertă . n.r.) vor fi încercate alte soluții. Vom încerca să vedem legislația actuală ce ne permite să facem. Pe legislația situației de urgență există modalități și mijloace care ne-ar permite să acționăm, dar nu neapărat la nivelul la care am făcut acum.  Va fi mult mai greu să luăm nu numai decizii, să le implementăm mai degrabă. trebuie stabilit ce se va întâmpla cu purtatul măștii, cu regulile luate de distanțare, astea nu sunt prevăzute nicăieri”. În orice situație se discută toate planurile. Orice discuție are aceste aspecte. Raed Arafat s-a dus, miercuri dimineață, la președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, pentru a discuta despre prelungirea stării de alertă.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult