Acasa Actualitate-Interna Astra Arad va realiza cele 100 de tramvaie noi pentru Bucureşti

Astra Arad va realiza cele 100 de tramvaie noi pentru Bucureşti

scris de Misu Andrei
116 afisari

Astra Vagoane Călători va realiza următoarele tramvaie din Capitală după ce Curtea de Apel Bucureşti a dat câştig de cauză companiei din Arad în urma contestaţiei formulate de Primăria București, informează clubferoviar.ro.

Primăria Bucureşti a trimis marţi către Asocierea Astra Vagoane Călători (România) – CRRC Qingdao Sifang (China) informarea privind rezultatul procedurii de atribuire privind achiziţionarea a 100 de tramvaie.

Prin această adresă, asocierea menţionată este înştiinţată că a fost desemnată câştigătoarea procedurii de achiziţie şi că i se va comunica data şi ora la care va avea loc semnarea contractului.

Primăria va plăti 840 de milioane de lei pentru cele 100 de bucăţi de tramvaie de tip ASTRA.

Constructorul din Arad a câştigat iniţial licitaţia, dar Primăria Capitalei a contestat decizia CNSC la Curtea de Apel Bucureşti.

Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a realizat, însă, un raport din care rezultă că oferta firmei turceşti Durmazlar, dorită de Primărie, trebuia respinsă încă de la bun început şi nu ar fi trebuit să participe la licitaţie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult