Acasa Actualitate-Interna Atac armat lângă sediul FSB din Moscova

Atac armat lângă sediul FSB din Moscova

scris de Misu Andrei
85 Afisari

Autorul atacului din Moscova a deschis focul în holul sediului FSB din Moscova. Bărbatul a folosit o pușcă Kalashnikov și a fost ucis de forțele de securitate, informează presa rusă.Atacatorul care a deschis focul în centrul Moscovei, în apropierea clădirii FSB, a fost „neutralizat”. Identitatea sa urmează să fie stabilită, au declarat oficiali de rang înalt pentru INTERFAX. La fața locului sunt prezente numeroase forțe de securitate și cinci ambulanțe.

 

Cel puţin trei persoane au murit în urma unui incident armat produs joi după-amiază în apropierea sediului Serviciului Federal de Securitate (FSB), în centrul Moscovei. Indivizi înarmaţi cu mitraliere Kalaşnikov sau Saiga ar fi deschis focul în apropierea sediului FSB, în zona Bolşaia Lubianka din Moscova, informează agenţia de presă Sputnik şi cotidianul Izvestia. Agenţi ai serviciilor de securitate ruse au ripostat la atac. Atacul armat a fost precedat de o explozie, au declarat martori citaţi de agenţia Sputnik.

Video aici

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult