Acasa Actualitate-Interna Atenționare cod galben de ploi, vijelii și grindină în aproape toată țara, până joi

Atenționare cod galben de ploi, vijelii și grindină în aproape toată țara, până joi

scris de Misu Andrei
41 afisari

Meteorologii au emis miercuri o nouă alertă meteo de vreme rea. De la ora 12.00 intră în vigoare o atenționare Cod galben de ploi și vijelii pentru aproape toate județele țării. Este vizată toată țara, cu excepția județelor Constanța și Tulcea.

De miercuri, ora 12.00, și până joi la ora 23.00, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în cea mai mare parte a țării.

Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și pe alocuri intensificări ale vântului, vijelii și grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 20…30 l/mp și izolat 40…60 l/mp.

Ploi torențiale, descărcări electrice și vijelii în Bucureşti, până joi seara

Meteorologii au emis, miercuri, prognoza specială pentru Bucureşti, avertizând că de miercuri până joi seara vor fi perioade cu ploi torenţiale, descărcări electrice şi vijelii. Temperatura minimă coboară la 10 grade.

În intervalul miercuri ora 12.00 – joi ora 23.00, cerul va prezenta înnorări temporare și începând din seara zilei de miercuri vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse, posibil cu caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi în medie de 15…20 l/mp.

Temperatura maximă va fi de 24…26 de grade miercuri și se va situa în jurul a 20 de grade joi, iar cea minimă va fi de 10…12 grade.

1 comentariu

?????? 27-04-2022 - 11:25

@ Se poate observa ,,deci”, cum probabil că s-ar exprima și maestrul Ion Cristoiu, ,,ceea ce e evident , e evident”, cum probabil că s-ar exprima și Victor Pițurcă, că rasa coloniștilor albi , aceea care o oferit lumii ,nazismul, bolșevismul, mafia, ku kux kl-anu, pogroame, holocausturi, războaie chimice, atomice, nucleare, biologice , bacteriologice, ale orori, tinde să devină o rasă inferioară, începând să rămână cam singura care mai încearcă să-și mai rezolve problemele prin conflicte militare, pentru a-și proteja și a-și ascunde lideii după fabrici de armament și armate de mercenari, îndeosebi albi, că nu prea apar fotografii de pe la conflicte militare cu mercenari de alte rase, plătiți pentru a proteja privilegiile unor grupări și ale unor „lideri” interesați de producții de armament, de virsuși și vaccinuri, de alte orori, ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS