Acasa Actualitate-Interna AUR: UDMR nu își are locul în Parlamentul României.

AUR: UDMR nu își are locul în Parlamentul României.

scris de Misu Andrei
103 afisari

Alianța pentru Unirea Românilor a transmis, luni, într-un comunicat de presă – ca răspuns la afirmațiile făcute de Kelemen Hunor – că UDMR „nu își are locul în Parlamentul României” și vrea modificarea Constituției pentru a interzice formațiunile politice pe criterii etnice.

AUR consideră ca find „absurde” declarațiile lui Kelemen Hunor, care a spus că „nu era nevoie de așa ceva în Parlamentul României, în 2020”.

„UDMR nu își are locul în Parlamentul României. Respectăm comunitatea maghiarilor din România și avem candidați etnici maghiari în AUR care intră în Legislativ. AUR se opune, însă, constituirii și funcționării formațiunilor politice pe criterii etnice iar în acest sens va demara o campanie națională pentru modificarea Constituției în sensul interzicerii formațiunilor politice pe criterii etnice”, afirmă copreședintele AUR George Simion, potrivit comunicatului de presă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult