Acasa Actualitate-Interna Aurelian Bădulescu: „Voi depune plângere penală pentru amenințare”

Aurelian Bădulescu: „Voi depune plângere penală pentru amenințare”

scris de Misu Andrei
314 afisari

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a explicat la Digi24 ce s-a întâmplat în timpul conferinței de presă organizate de Nicusor Dan, canidatul PNL și USR la Primăria Capitalei, în Prelungirea Ghencea. „M-am pus la dispoziția partenerului de dialog care aducea în discuție anumite acuzații vis-a-vis de modul în care am gestionat anumite probleme”, a spus Aurelian Bădulescu.

„Domnul Nicușor Dan a anunțat ieri că va susține o conferință de presă în care va face bilanțul unei administrații. Administrația Municipiului București este formată din Primărie și Consiliu General. Am considerat că trebuie să merg acolo pentru a răspunde solicitărilor presei care ieri m-a anunțat că acesta are o serie de chestiuni pe care vrea să le lămurească vis-a-vis de rezultatele bune sau slabe, din punctul dumnealui de vedere, față de activitatea administrației publice locale.

Atâta timp cât este într-un spațiu public nu există nicio interdicție de participare a unei persoane la o astfel de acțiune. M-am pus la dispoziția partenerului de dialog care aducea în discuție anumite acuzații vis-a-vis de modul în care am gestionat anumite probleme care din punctul dumnealui de vedere nu au rămas rezolvate, motiv pentru care m-am prezentat acolo cu aceste răspunsuri. (…)

1 comentariu

Victor Truta 05-06-2020 - 18:10

Asta-i un mascarici ! O interventie de genul asta, arata neputinta si incapabilitatea celor din conducerea PMB, de a face ceva bun si util pentru bucuresteni.
Cum spuneam, Aurelian Badulescu, e doar un mascarici

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult