Acasa Actualitate-Interna Autoritățile discută astăzi scenariile pentru deschiderea restaurantelor.

Autoritățile discută astăzi scenariile pentru deschiderea restaurantelor.

scris de Misu Andrei
49 afisari

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă discută astăzi ordinul comun privind regulile de protecţie sanitară pe timpul campaniei electorale şi măsurile referitoare la redeschiderea teatrelor, cinematografelor şi restaurantelor.

Referitor la restaurante, premierul a arătat că există o propunere ca activitatea acestora să nu fie încă redeschisă în zonele unde există un nivel de răspândire a virusului peste un anumit număr de cazuri în ultimele 14 zile.

„Mâine vom avea o întâlnire la ora 15,00 şi cu reprezentanţii industriei ospitalităţii, care a fost solicitată de cele 4 organizaţii profesionale din domeniu. Vom ţine cont şi de punctul lor de vedere, astfel încât să luăm o decizie care, pe de-o parte, să permită reluarea unor activităţi importante din viaţa culturală, reluarea activităţilor economice în spaţii închise de tip restaurant, dar, pe de altă parte, să şi reducem la maxim riscul de răspândire a virusului”, a explicat Orban.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult