Acasa Actualitate-Interna Avarie majoră în Capitală. Firea: „E un sabotaj”

Avarie majoră în Capitală. Firea: „E un sabotaj”

scris de Misu Andrei
144 afisari

Avarie majoră în Capitală. Două sectoare au rămas fără apă caldă şi căldură după ce o magistrală principală care alimentează sectoarele 2 şi 3 de la CET Sud a cedat. Conducerea Termoenergetica susţine că vina aparţine ELCEN, care a livrat în sistem apă cu un debit mult prea mare şi cu 20 de grade în plus, iar asta a făcut ca magistrala să cedeze din cauza presiunii.

Gabriela Firea susține că avaria termică produsă sâmbătă în Capitală este un sabotaj provocat în urma unui ordin politic, scopul fiind ca primarul general să fie acuzat că lasă bucureștenii fără căldură. Edilul cere ca Elcen să afle responsabilul, potrivit Mediafax.

„E un sabotaj în dorința de a lovi în primarul Capitalei ca acesta să fie acuzat de cetățeni că ar fi vinovat de avarie. Nu suntem vinovați. Instanța și cei care vor ancheta vor decide ce riscă (cei responsabili de avarie, n.r). Noi facem (plângere, n.r.) împotriva Elcen, iar conducerea Elcen să afle cine a dat odinul politic pentru acest sabotaj. Pentru că nu mi se pare o întâmplare”, a declarat Gabriela Firea la un post de televiziune.

”Am reușit și am izolat avaria astfel încât 300 de blocuri să fie afectate de pe raza sectoarelor 2 și 3. Urmează să facem o nouă izolare astfel încât numărul acestora să se reducă. Sperăm ca până la finalul zilei să remediem tot ce s-a întâmplat. O astfel de avarie se poate întâmpla, în mod normal, din 3 cauze: din punct de vedere al debitului, presiunii și temperaturii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult