Acasa Actualitate-Interna Barem Matematică, Evaluare Națională 2021

Barem Matematică, Evaluare Națională 2021

scris de Misu Andrei
131 afisari

Baremul cu rezolvarea subiectelor la Matematică, la Evaluare Națională 2021, va fi publicat pe edu.ro, începând cu ora 15:00, potrivit anunțului făcut de Ministerul Educației.

Subiecte si bareme matematica, istorie

Joi, 24 iuni, Evaluarea Națională 2021 a continuat cu proba scrisă la Matematică, după ce marți, 22 iunie, a fost susținut examenul la Limba română. Examenul s-a desfăşurat în 3.850 de centre, iar probele au început la ora 9:00, când candidaţii au primit broşura cu subiectele şi hârtie ştampilată pentru ciorne.

La subiectul I au fost 6 exerciții de tip grilă, cu un singur răspuns corect, pentru fiecare rezolvare corectă elevii primind câte 5 puncte. La subiectul al II-lea au fost 6 probleme de geometrie, de asemenea tip grilă, cu un singur răspuns corect, notat cu câte 5 puncte fiecare.

Elevii înscriși la Evaluare Națională 2021 vor afla cum se rezolvă subiectele la Matematică începând cu ora 15:00, atunci când baremul de corectare va fi publicat pe subiecte.edu.ro.

Pentru proba de la disciplina Matematică, elevii au putut să utilizeze instrumente de desen și doar colile distribuite de asistenţi.

VEZI AICI Barem Matematică, Evaluare Națională 2021

 

Subiectele au fost elaborate în cadrul Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare, respectând urmatoarele criterii:

Formulare clară a subiectelor: exprimarea trebuie să fie clară, precisă şi în strictă concordanţă cu programele pentru Evaluarea Naţională
Nivel mediu de dificultate
Subiectele trebuie să poată fi rezolvate în intervalul stabilit, de 120 de minute
Rezultatele finale la Evaluarea Naţională vor fi afişate sâmbătă, 4 iulie
La proba la Limba română, 94% dintre elevii înscriși s-au prezentat la examen.

După examenul la Matematică, vineri, 25 iunie este programată proba scrisă la limba maternă.

Primele rezultate ale Evaluării Naționale 2021 vor fi afişate în data de 29 iunie, iar contestaţiile vor putea fi depuse în data de 30 iunie. Rezultatele finale, după contestaţii, vor fi afişate în data de 4 iulie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS