Acasa Actualitate-Interna Barna și Cioloș anunță susținere „101%” pentru Vlad Voiculescu

Barna și Cioloș anunță susținere „101%” pentru Vlad Voiculescu

scris de Misu Andrei
88 Afisari

Vicepremierul Dan Barna precizează că ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, are susţinerea Alianţei USR PLUS în proporţie de 101% şi că transparenţa face parte dintr-o bună guvernare. Un mesaj asemănător a fost transmis și de copreședintele Alianței, Dacian Cioloș.

„Vlad Voiculescu are susţinerea mea şi a Alianţei USR PLUS în proporţie de 101 la sută. Lucrul ăsta nu se va schimba. Transparenţa e o parte din buna guvernare”, a scris preşedintele USR, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Și Dacian Cioloș a scris un mesaj, tot pe Facebook, în care anunță că îl susține pe ministrul Sănătății.

„Demersul său este un gest de normalitate. Știm cu toții că una dintre problemele majore ale României este lipsa de încredere a cetățenilor faţă de autoritățile publice. Transparența nu e un moft, este unul dintre fundamentele pe care trebuie să reconstruim încrederea cetățenilor în stat. Vlad Voiculescu are toată susținerea mea în ceea ce privește luarea unor astfel de decizii.”, a scris copreședintele Alianței USR PLUS.

ele două mesaje vin după ce în interiorul PNL au apărut nemulțumiri despre modul în care Vlad Voiculescu a publicat datele referitoare la campania de vaccinare.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, l-a criticat public pe Voiculescu pentru decizia luată fără avizul unor instituții din domeniul apărării și securității naționale. „Nu este normal ca listele să fie publicate cu adrese legat de sistemul de apărare, că nu ne sunt toți prieteni și pot fotografia și filma”, a declarat Bode.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult