Acasa Actualitate-Interna Blocaj la metrou miercuri dimineață. Sute de oameni s-au înghesuit pe peron

Blocaj la metrou miercuri dimineață. Sute de oameni s-au înghesuit pe peron

scris de Misu Andrei
84 afisari

Circulaţia trenurilor de metrou a fost blocată miercuri dimineaţa pe Magistrala 1, din cauza unei urgenţe medicale care a necesitat intervenţia SMURD, informează Metrorex. Peronul de la stația Unirii 1 a devenit neîncăpător pentru sutele de călători blocați în stație.

„Metrorex informează că astăzi, 07.10.2020, începând cu ora 07:05, pe Magistrala 1 de metrou, circulaţia trenurilor de metrou s-a desfăşurat cu dificultate din motive independente şi nedorite de Metrorex (urgenţă medicală ce a necesitat intervenţia echipajelor SMURD, care au acţionat la faţa locului – în tren, conform procedurilor medicale). Pentru asigurarea deplasării celorlalţi călători, circulaţia trenurilor s-a desfăşurat în sistem pendulă între staţiile Piaţa Unirii 1 şi Timpuri Noi”, se arată într-un comunicat Metrorex.

Sute de călători au rămas blocați pe peronul care a devenit tot mai aglomerat pe măsură ce oamenii continuau să sosească în stație. Poliția a făcuit un cordon în jurul vagonului unde s-a întâmplat incidentul.

Potrivit Metrorex, începând cu ora 07:50 circulaţia trenurilor a fost reluată în condiţii normale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult