Acasa Actualitate-Interna Bucureștenii din Sectorul 3, fără apă caldă până vineri seara, din cauza unor lucrări

Bucureștenii din Sectorul 3, fără apă caldă până vineri seara, din cauza unor lucrări

scris de Misu Andrei
79 afisari

Termoenergetica a anunțat, luni, lucrări de înlocuire a unor vane pe Magistrala 2 Sud, în Sectorul 3, astfel că, începând de marți și până vineri seara, locuitorii din zonă nu vor mai avea apă caldă la robinete.

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunță, luni, că începând de marți se vor desfășura lucrări de înlocuire a unor vane (tip DN 1000) pe Magistrala 2 Sud, din Sectorul 3 al Capitalei.

Din cauza lucrărilor făcute în zona intersecției dintre bulevardele Nicolae Grigorescu și Theodor Pallady și a lucrărilor efectuate în zona intersecției dintre bulevardul Theodor Pallady și strada Trapezului, furnizarea agentului termic va fi sistată până vineri, 30 iulie, ora 22.00.

„Lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătățirea furnizării agentului termic în cartierul Titan, în viitorul sezon de încălzire. De asemenea lucrarea este vitală pentru procesul de modernizare a nodurilor termice”, transmite Termoenergetica.

Compania precizează că echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren, iar pentru informaţii suplimentare, bucureştenii au la dispoziţie numerele de telefon 031.9442 şi 0800.820.002.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult