Acasa Actualitate-Interna Căldura şi apa caldă se vor livra la parametri normali

Căldura şi apa caldă se vor livra la parametri normali

scris de Misu Andrei
78 Afisari

Gabriela Firea a susținut, joi, la ședința CGMB, că livrarea agentului termic nu este în pericol din cauza falimentului RADET. Consilierii din opoziție o contrazic și spun că se va trece greu peste iarnă.  

„În ceea ce-i privește pe cetățeni, nu au nicun motiv de îngrijoare, livrarea agentului termic va fi asigurată la parametri decenţi, normali, ne dorim la parametri superiori pe măsură ce înlocuim conductele vechi de 50 – 60 de ani. Azi (joi, n.r.) dezbatem delegarea serviciului către Termoenergetica. În ceea ce-i privește pe salariați, vor fi angajați la Termoenergetica. Nu vor fi șomeri. Nu va înceta livrarea agentului termic”, a anunțat primarul general, Gabriela Firea, la începutul ședinței CGMB de joi.

Edilul Capitalei le-a transmis și reprezentanților companiilor private care au contract cu RADET că nu au motive de îngrijorare în privința relațiilor comerciale cu noua companie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS