Acasa Actualitate-Interna Calea Victoriei redevine pietonală, în weekend, începând de sâmbătă

Calea Victoriei redevine pietonală, în weekend, începând de sâmbătă

scris de Misu Andrei
67 afisari

Calea Victoriei redevine pietonală începând din acest weekend, anunță viceprimarul general al Capitalei Stelian Bujduveanu. El precizează că proiectul va acoperi zona Bulevardului Kiseleff, pentru activități sportive, și Calea Victoriei, cu străzile adiacente, pentru activități culturale.

„Din 30 aprilie Calea Victoriei redevine pietonală, în weekend. La fel ca anul trecut, weekend-urile vor fi pietonale pe Calea Victoriei, începând din 30 aprilie și până la data de 6 octombrie”, anunță viceprimarul general al Capitalei Stelian Bujduveanu.

El precizează că proiectul va acoperi zona Bulevardului Kiseleff, pentru activități sportive, și Calea Victoriei, cu străzile adiacente, pentru activități și evenimente culturale.

“<Străzi deschise> înseamnă promenadă pe Calea Victoriei și în zona centrală a Capitalei. Ca și anul trecut, proiectul va acoperi zona Bulevardului Kiseleff (pentru activități sportive) și Calea Victoriei, cu străzile adiacente, pentru activități și evenimente culturale. Elementul de noutate îl reprezintă extinderea activităților spre toate sectoarele Capitalei. În fiecare sector vor fi patru weekenduri cu porțiuni închise de străzi, cu multă muzică, sport și voie bună, cu artă în toate formele sale. Străzile urmează să fie anunțate de fiecare primărie de sector în parte. Activitățile din cadrul proiectului <Străzi deschise> se vor adresa tuturor categoriilor de public și vor include spectacole de teatru, mini spectacole pentru copii, expoziții, recitaluri de muzică și poezie, ateliere pentru copii/adolescenți/tineri, lectură de text, activități sportive și educaționale”, încheie Bujduveanu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult