Acasa Actualitate-Interna Calendarul evaluărilor naţionale pentru clasele a II-a, a IV-a şi a VI-a a fost publicat în Monitorul Oficial

Calendarul evaluărilor naţionale pentru clasele a II-a, a IV-a şi a VI-a a fost publicat în Monitorul Oficial

scris de Misu Andrei
77 afisari

Evaluările naţionale pentru clasele a II-a, a IV-a şi a VI-a în anul şcolar 2020-2021 se vor desfăşura în perioada 20 aprilie – 20 mai, prevede un ordin al Ministerului Educaţiei publicat în Monitorul Oficial.

Evaluarea competenţelor fundamentale la finalul clasei a II-a va începe cu proba scrisă la Limba română, care va avea loc pe 20 aprilie, potrivit Agerpres.

Elevii din partea minorităţilor naţionale vor susţine proba la Limba maternă în aceeaşi zi. Următoarea probă – cea la Limba română – citit va avea loc pe 21 aprilie, iar elevii din partea minorităţilor naţionale vor susţine în aceeaşi zi proba la Limba maternă – citit.

Simulare Evaluare Naţională – Subiecte și bareme matematica.

  • Pe 22 aprilie, elevii claselor a II-a vor avea de susţinut proba la Matematică.
  • Elevii aparţinând minorităţilor naţionale vor susţine pe 23 aprilie proba de scris – citit la Limba română.
  • Evaluarea naţională la clasa a IV-a va începe pe 18 mai cu proba la Limba română, care va fi urmată pe 19 mai de cea la Matematică.
  • Elevii aparţinând minorităţilor naţionale vor susţine pe 20 mai proba la Limba maternă.
  • Elevii de clasa a VI-a vor susţine pe 12 mai proba la Limbă şi comunicare şi pe 13 mai proba la Matematică din cadrul Evaluării naţionale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult