Acasa Actualitate-Interna Care va fi programul STB, dupa instalarea stării de urgență

Care va fi programul STB, dupa instalarea stării de urgență

scris de Misu Andrei
130 afisari

Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, a explicat luni la Digi24 care va fi programul STB în București după ce va intra în vigoare starea de urgență.„Noi așteptăm întâi acest cadru general, după care sigur că de această măsură se ia și raportat la numărul de călători care sunt acum în stații. Cetățenii au înțeles foarte bine ce trebuie să facă pentru a se proteja și au ascultat îndemnul de a sta la domiciliu, Noi vom adapta rețeaua de transport și la fluxul de călători. Indicii de măsurare ne arată o scădere cu 20 la sută a călătorilor care folosesc mijloacele STB”, a spus Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei.

„Vom adopta singeric, raportat la ce situație avem în teren și capacitatea STB. Deci nu va exista o măsură radicală, să spunem că de mâine nu mai merge transportul public în București, nu există acest lucru”, a subliniat viceparimarul capitalei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult