Acasa Actualitate-Interna Căutat de poliție în toată țara, Ioan Niculae se află în Italia. „Mâine mă predau”

Căutat de poliție în toată țara, Ioan Niculae se află în Italia. „Mâine mă predau”

scris de Misu Andrei
141 Afisari

Polițiștii nu l-au găsit acasă pe Ioan Niculae, condamnat definitiv la 5 ani de închisoare într-un dosar cu un prejudiciu de 11 milioane de lei. Omul de afaceri este dat în urmărire națională. Niculae se află în Italia, de unde a anunțat că se va întoarce vineri și se va preda.

Omul de afaceri Ioan Niculae se află în Italia. Anunțul a fost făcut joi seară chiar de el, într-o intervenție telefonică la Antena 3, unde a anunțat că se va întoarce în țară.

„Mâine mă întorc. Mâine mă predau”, a declarat Ioan Niculae.

Ioan Niculae nu a fost găsit la domiciliul său din Zimnicea de polițiștii veniți să pună în aplicare mandatul de executare a pedepsei de 5 ani de închisoare, potrivit unor surse din poliție.

Omul de afaceri este dat în urmărire națională, poza și datele sale fiind publicate pe site-ul Poliției Române, la Persoane Urmărite. Dacă nu este găsit, va fi emis un mandat de urmărire internațională.

Omul de afaceri Ioan Niculae a fost condamnat definitiv joi la cinci ani de închisoare de Curtea de Apel București.

Niculae a fost acuzat de cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani. Potrivit acuzațiilor din dosar, firma InterAgro, controlată de omul de afaceri, ar fi încheiat contracte fictive cu o altă societate, pentru a reduce masiv contribuțiile datorate bugetului de stat. Prejudiciul este calculat în acest caz la peste 11 milioane de lei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult