Acasa Actualitate-Interna Ce prevede ordinul pentru redeschiderea creșelor și a grădinițelor.

Ce prevede ordinul pentru redeschiderea creșelor și a grădinițelor.

scris de Misu Andrei
67 afisari

Ministerul Educației a elaborat normele în baza cărora vor fi deschise creșele, gărdinițele și afterschoolurile. Ordinul a fost trimis la publicare în Monitorul Oficial. Conform documentului, părinții care doresc să beneficieze de serviciile oferite de grădinițele/unitățile de învățământ preșcolar de stat, în perioada vacanței de vară, pot depune cereri la unitățile de învățământ.  După centralizarea cererilor se va decide lista cu unitățile care urmează să fie deschise.

Părinţii îşi pot înscrie copiii la grădiniţă de luni

Copiii nu vor avea voie să vină cu jucării de acasă, iar în săli vor fi eliminate jucăriile care nu pot fi spălate. Ministerul Educației recomanda activitățile în aer liber cu respectarea măsurilor de distanțare socială.

„Începând de astăzi, părinții care doresc să beneficieze de serviciile oferite de grădinițele/unitățile de învățământ preșcolar de stat, în perioada vacanței de vară, pot depune cereri la unitățile de învățământ pe care le-au frecventat copiii în acest an școlar.

Cererile vor fi centralizate de către inspectoratele școlare județene/al municipiului București și, ulterior, transmise autorităților publice locale pentru a decide, în acord cu acestea, asupra listei de unități de învățământ în care se vor desfășura doar activități recreative.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult