Acasa Actualitate-Interna Ce trebuie să știți despre documentul anunțat de autorități

Ce trebuie să știți despre documentul anunțat de autorități

scris de Misu Andrei
100 afisari

Persoanele care vor fi vaccinate anti-Covid vor primi o adeverință care va conține data vaccinării, tipul vaccinului, seria și lotul. Șeful Comitetului național de coordonare a activităților privind vaccinarea, Valeriu Gheorghiță, a explicat că toate persoanele care vor fi vaccinate anti-Covid vor primi o adeverință care va conține data vaccinării, tipul vaccinului, seria și lotul.

„Va fi un document medico-legal care va conține data vaccinării, tipul vaccinului, seria și lotul. Adeverința de vaccinare va fi emisă atât pe suport de hârtie, în română și engleză, înmânată la momentul vaccinării sau în format electronic. Va fi ca un bilet de ieșire din spital”, a precizat medicul militar.

El a subliniat că, în acest moment, nu se pune problema ca persoanele nevaccinate să fie supuse unor condiționări sau restricții.

România este pregătită, în momentul de față, pentru a începe vaccinarea pe data de 27 decembrie, a anunțat Valeriu Gheorghiță.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult