Acasa Actualitate-Interna Cei care au bilete la meciurile EURO 2020 vor circula gratuit cu mijloacele de transport public din București

Cei care au bilete la meciurile EURO 2020 vor circula gratuit cu mijloacele de transport public din București

scris de Misu Andrei
80 Afisari

Participanţii la Campionatul European de fotbal – UEFA 2020 vor circula gratuit cu mijloacele de transport în comun din București, potrivit unui proiect de hotărâre aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti. Potrivit proiectului de hotărâre, personalul acreditat UEFA (voluntari şi reprezentanţi mass-media) şi deţinătorii de bilete la meciuri vor beneficia de transport public gratuit.

Mai exact, toți deţinătorii de bilete la meciurile campionatului UEFA EURO 2020 vor folosi transportul public local de călători în baza unui card de transport digital, disponibil în aplicaţia UEFA EURO 2020, conectat la datele privind biletele de meci, sau în baza biletului de meci, în ziua meciului, până la ora 23:59 şi ziua următoare.

Personalul acreditat UEFA (voluntari şi reprezentanţi mass-media) va beneficia de această facilitate pe toată perioada organizării campionatului UEFA EURO 2020, în funcţie de programul de lucru, în baza legitimaţiei oficiale pentru personalul acreditat UEFA. În acest moment este aprobată prezenţa a aproximativ 12.500 de spectatori pentru fiecare meci. Ediţia din 2020, amânată în noul context epidemiologic pentru anul 2021, va avea loc între 11 iunie şi 11 iulie 2021 și se va desfășura simultan în 11 oraşe europene. Pe stadionul Arena Naţională se vor juca 3 meciuri din grupe şi unul din optimile de finală.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult