Acasa Actualitate-Interna Cîmpeanu: În luna decembrie, dacă nu vom avea o rectificare bugetară, va fi o problemă cu plata salariilor

Cîmpeanu: În luna decembrie, dacă nu vom avea o rectificare bugetară, va fi o problemă cu plata salariilor

scris de Misu Andrei
86 afisari

Ministrul interimar Sorin Cîmpeanu a declarat marţi seară că în cazul în care nu se va face o rectificare bugetară pentru Ministerul Educaţiei în luna decembrie va exista o problemă cu plata salariilor.

El a precizat că doar un Guvern stabil, şi nu unul interimar, poate face o rectificare bugetară.

Avem execuţie de 50% pe primul semestru. Deci, am fost exact în grafic cât am planificat. Din păcate, avem o execuţie mai mare în cel de-al doilea semestru. Este o execuţie (n.r. – la Ministerul Educaţiei) atât de bună, încât în luna decembrie, dacă nu vom avea o rectificare, vom avea o problemă cu plata salariilor. Şi nu vom avea o rectificare dacă nu vom avea un Guvern capabil să dea o rectificare, adică nu interimar. Iată legătura cu politica. Ca să plăteşti salariile îţi trebuie rectificare bugetară, pe care o face doar un guvern stabil, a afirmat Cîmpeanu la Prima TV, potrivit Agerpres.

1 comentariu

?????? 27-10-2021 - 12:34

& I-ați întrebat bă p’ăștia dacă vă mai lasă să votați dacă nu v-ați vaccinat, după ce au propus să nu vă mai lase să munciți dacă nu v-ați vaccinat, ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult