Acasa Actualitate-Interna Ciolacu anunță că Legea carantinei nu va fi votată

Ciolacu anunță că Legea carantinei nu va fi votată

scris de Misu Andrei
60 afisari

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat luni, după ședința CExN că legea carantineri nu va fi votată în Senat până nu vor veni în comisiile de specialitate premierul Ludovic Orban și ministrul Sănătății. „Singurul membru al Guvernului care a venit să prezinte această lege este Raed Arafat. El nu este un om politic”, a declarat președintele PSD. Guvernul transmite că premierul sau miniștrii nu au fost invitați la dezbateri.

foto facebook PSD

„Legea înaintată de către Guvernul Orban este o lege proastă. Am încercat la Camera Deputaților să avem un punct de vedere tansparent. O să continuăm la Senat dezbaterile atât cu CSM cât și cu ONG-urile care luptă pentru drepturi și libertăți. Nu putem susține această lege

Singurul membru al Guvernului care a venit să prezinte această lege este Raed Arafat. Nu au venit nici premierul, nici ministru Sănătății și nici ministrul Justiției. Nu a venit niciun membru politic al Guvenrului să susțină această lege.

Arafat ne-a prezentat punctul de vedere ca și specialist fără să intrăm în detalii privind restrângerea drepturilor.

Legea cum a fost înaintată către Parlament nu a avut avizul ministrului Justiției.

Nu se va vota legea în Senat până când prim-ministrul și min Sănătății nu vor veni să lămurează toată aspectele”, a declarat Marcel Ciolacu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult