Acasa Actualitate-Interna Ciolacu anunță plângere penală la DNA împotriva liberalilor

Ciolacu anunță plângere penală la DNA împotriva liberalilor

scris de Misu Andrei
52 afisari

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a lansat miercuri dimineață un atac dur la adresa PNL, pe care îl acuză că vrea să devină „un partid-stat”. De asemenea, el a transmis că PSD va face plângere penală la DNA împotriva reprezentanților PNL din Guvern deoarece, spune el, primarii social-democrați sunt șantajați să treacă la PNL.

foto facebook PSD

„Toți DUDUIENII galbeni din GUVERN – la PUȘCĂRIE!!! Interlopi politici cu mentalitate mafiotă care faceți trafic de influență la masa Guvernului! Voi, hâzilor, toți cei care vă bateți joc de banul public doar pentru a face din PNL un partid-stat! Pentru a avea toată puterea! Pentru voi, pentru neamurile voastre, pentru a căpușa și a fura în continuare!”, afirmă Ciolacu, într-o postare pe pagina de Facebook.

Liderul interimar al PSD mai spune că „nu sunt bani de măști, nu sunt bani de alocații, nu sunt bani de pensii. Sunt bani doar pentru MITĂ POLITICĂ!!!”

„Asta face PNL în aceste zile. Cară primari la București sau le promit în țară tot felul de proiecte și bani în schimbul sfintei adeziuni la PNL-partidul-stat. Cine nu cedează, este amenințat și șantajat! PNL nu e în stare să convingă oamenii, de aia încearcă să-i ia cu forța pe cei care au demonstrat că au făcut ceva pentru comunitățile lor. Le spun tuturor primarilor PSD să reziste presiunilor. Uniți suntem puternici! Nu pot ei șantaja cât pot românii VOTA! Sfârșitul acestor hoți și mafioți este aproape”, adaugă el.

Marcel Ciolacu îi adresează și o întrebare președintelui: „De ce tace Iohannis, fostul primar, când partidul lui comite fapte penale una după alta?”

„PSD va depune azi plângere penală la DNA împotriva tuturor reprezentanților PNL din Guvern și din teritoriu care au transformat instituțiile statului într-un rai al criminalității! Solicit organelor de urmărire penală ca acest dosar să fie soluționat cu celeritate! România nu trebuie scufundată în mocirla penală a Duduienilor galbeni!”, a anunțat președintele interimar al PSD.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult