Acasa Actualitate-Interna Ciolacu: Ordonanţa privind preţurile la energie va acţiona ca un scut atât pentru români, cât şi pentru firme

Ciolacu: Ordonanţa privind preţurile la energie va acţiona ca un scut atât pentru români, cât şi pentru firme

scris de Misu Andrei
39 Afisari

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, că ordonanţa de urgenţă privind reglementarea preţurilor la energie electrică şi gaze va acţiona ca „un scut” atât pentru români, cât şi pentru firme, „care nu vor mai trăi zilnic sub spectrul unor scumpiri dureroase”.

Marcel Ciolacu, președintele PSD. Foto: Facebook

„După două luni de eforturi susţinute, PSD şi-a atins obiectivul esenţial privind protejarea, timp de un an, a cetăţenilor şi a firmelor româneşti faţă de creşterea facturilor la utilităţi! Ordonanţa de urgenţă privind reglementarea preţurilor la energie electrică şi gaze va acţiona ca un scut atât pentru români, cât şi pentru firme, care nu vor mai trăi zilnic sub spectrul unor scumpiri dureroase”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Potrivit acestuia, PSD „s-a asigurat că toţi cei care vor specula preţurile vor fi aspru supraimpozitaţi”, iar gazele naturale din producţia internă vor fi vândute „la preţuri rezonabile pentru români”.

„Din discuţiile cu toţi economiştii, avem certitudinea că plafonarea preţurilor la energie şi gaze naturale, care înseamnă peste 50% din creşterea inflaţiei, va determina o stabilizare a preţurilor, cu efecte pozitive majore asupra puterii de cumpărare a românilor. Rămânem concentraţi pe măsuri care să sprijine companiile româneşti şi să menţină nivelul de trai al populaţiei, deoarece acesta este principalul motiv pentru care am intrat la guvernare”, a transmis Marcel Ciolacu.

1 comentariu

?????? 20-03-2022 - 23:22

& Ce opinii aveți totuși și despre fenomenul „Cuba Globală” ce începe să se manifeste în plan mondial și prin acțiunile pe care Rusia le desfășoară în Ucraina, și pe care care se pare că sunt nevoiți să le desfășoare și pentru că retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeană a propus un astfel de fenomen, pentru statele puternice ale lumii, putând fi amintit și zidul construit de Trump la granița cu Mexicul, ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult