Acasa Actualitate-Interna Cioloș: Cheloo, Cataramă și parlamentarii PSD nu sunt exemple de urmat

Cioloș: Cheloo, Cataramă și parlamentarii PSD nu sunt exemple de urmat

scris de Misu Andrei
50 afisari

Europarlamentarul Dacian Cioloș a lansat, miercuri, pe Facebook, un apel pentru cei care se ceartă „pe subiecte unde și medicii sunt în dificultate” și notează că „nu e momentul pentru glume și conspirații” în ceea ce privește pandemia de COVID-19. De asemenea, liderul PLUS cere Guvernului să se mobilizeze și să „termine cu amatorismele”, pentru a scrie „legi corecte și să găsească sprijin parlamentar”.

„Terminați cu prostiile, cu certurile pe subiecte unde și medicii sunt în dificultate, nu e momentul pentru glume și conspirații. Cheloo de la Paraziții, Viorel Cataramă și parlamentarii PSD care fac scandal prin șaormerii nu sunt exemple demne de urmat și nu pot da lecții despre reguli sanitare. În acest moment, vedem cum orice greșeală poate aduce mai mulți infectați și mai multe decese. Mulți dintre inconștienții pe care lumea îi ascultă sau îi citește sunt niște oameni iresponsabili care se joacă cu soarta concetățenilor lor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult