Acasa Actualitate-Interna Circulația autovehiculelor pe podul de la Giurgiu-Ruse, restricționată.

Circulația autovehiculelor pe podul de la Giurgiu-Ruse, restricționată.

scris de Misu Andrei
67 Afisari

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, intenţionează să călătorească în Republica Bulgaria că în perioada 28 – 31 august circulaţia autovehiculelor pe podul de la Giurgiu – Ruse va fi restricţionată timp de patru ore noaptea, în intervalul orar 22,00 -2,00.

Suspendarea temporară a circulaţiei este cauzată de necesitatea realizării unor lucrări de reparaţii urgente la rosturile şi panourile de beton ale podului, pe secţiunea bulgară. Pe durata restricţiei, circulaţia rutieră pe pod a tuturor tipurilor de vehicule va fi suspendată pe ambele sensuri.

Toţi cei interesaţi, persoane fizice şi firme de transport, pot obţine informaţii cu privire la regimul vamal la intrarea în Bulgaria dinspre Turcia, pe site-ul www.mae.ro şi pe site-ul Agenţiei „Vămi” din Bulgaria – www.customs.bg, cu privire la e-vigneta şi sistemul e-TOLL de pe site-ul www.bgtoll.bg, cu privire la situaţia circulaţiei prin punctele de trecere a frontierei bulgare de pe site-ul www.mvr.bg, cu privire la starea vremii de pe site-ul www.weather.bg, cu privire la starea actuală a drumurilor de pe aplicaţia gratuită LIMA www.lima.api.bg, de pe pagina web a Agenţiei „Infrastructura Rutieră” – www.api.bg şi non-stop de la numărul de telefon 35970013020.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Sofia: +35929712858 şi +35929733510, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a României în Republica Bulgaria: +359879440758.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor web sofia.mae.ro, ec.europa.eu, www.meteoalarm.org, www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă”, care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS