Acasa Actualitate-Interna Circulația pe Transfăgărășan va fi închisă sâmbătă pentru o competiție sportivă

Circulația pe Transfăgărășan va fi închisă sâmbătă pentru o competiție sportivă

scris de Misu Andrei
44 Afisari

Sâmbătă, 2 septembrie 2023, în intervalul orar 07.00 – 18.00, se va închide circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Barajul Vidraru – Bâlea Lac, anunță Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Transfagarasan (FOTO: Ciprian Mihai)

Transfagarasan (FOTO: Ciprian Mihai)

Circulația va fi închisă pe Transfăgărășan  pentru toate categoriile de autovehicule, pentru desfășurarea competiției sportive de triatlon TRANSFIER 2023.

„Transfier“ este o competiție dificilă de triatlon și se desfășoară pe una dintre cele mai spectaculoase șosele din lume. Evenimentul combină spectacolul sportiv cu frumusețea naturii, oferind participanților o experiență de neuitat.

Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naționale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult