Acasa Actualitate-Interna Cîțu: Datorită Guvernului, economia României are cea mai rapidă revenire după criza economică din ultima sută de ani

Cîțu: Datorită Guvernului, economia României are cea mai rapidă revenire după criza economică din ultima sută de ani

scris de Misu Andrei
132 Afisari

Rata șomajului a scăzut în fiecare lună din 2021, a anunțat premierul Florin Cîțu, luni, precizând că datorită „activității bune a Guvernului” pe care îl conduce, economia României „are cea mai rapidă revenire după criza economică din ultima sută de ani”.

„Rata șomajului a scăzut în fiecare lună din 2021. INS a anunțat că rata șomajului în luna mai a ajuns la 5.5% și la cel mai mic număr de persoane în șomaj din martie 2020”, a scris Florin Cîțu pe pagina sa de Facebook.

El afirmă că o economie în care cresc investițiile și salariile este o economie în care crește numărul locurilor de muncă în mediul privat.

„Economia României are, datorită activității bune a Guvernului pe care îl conduc, cea mai rapidă revenire după o criză economică din ultima sută de ani”, conchide premierul.

1 comentariu

Marinelu 05-07-2021 - 14:23

Cutu traieste intr-o lume paralela!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult