Acasa Actualitate-Interna Ciucă: Vom prelungi starea de alertă. Avem o problemă foarte serioasă la nivelul Capitalei

Ciucă: Vom prelungi starea de alertă. Avem o problemă foarte serioasă la nivelul Capitalei

scris de Misu Andrei
113 afisari

Starea de alertă va fi pregungită cu măsurile actuale, în cadrul unei ședințe CNSU care va avea loc astăzi. Anunțul a fost făcut de premierul interimar Nicolae Ciucă.

foto: MAPN

„În această după-amiază va avea loc ședința CNSU. De asemenea, e o analiză la nivelul comitetului de specialitate care vor determina decizii la nivel guvernamental. Guvernul interimar pe care îl conduc în acest moment nu poate să ia decizii care să modifice foarte mult prevederile stării de alertă în care ne găsim. Ca atare, în viitoare ședință de guvern vom adopta o hotărâre în care prelungim starea de alertă cu măsurile și indicatorii prevăzuți în cea precedentă”, spune premierul interimar, Nicolae Ciucă.

Din discuțiile pe care le-am avut cu ministrul Sănătății și cu cei care se ocupă cu problemele pandemiei, în acest moment se pare că avem o problemă foarte serioasă la nivelul Capitalei. Sunt măsuri care trebuie discutate la nivelul autorităților locale și împreună cu DSP București, ca atare în ansamblul măsurilor care s-au luat la nivel național, sperăm ca, pe baza măsurilor deja stabilite la nivelul municipiului București să fie luate măsuri în consecință”, a spus premierul interimar.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult