Acasa Actualitate-Interna CNSU relaxează restricțiile. Piețele se vor putea deschide sâmbătă, cei din localitățile carantinate merg la vot fără declarație

CNSU relaxează restricțiile. Piețele se vor putea deschide sâmbătă, cei din localitățile carantinate merg la vot fără declarație

scris de Misu Andrei
46 afisari

Comitetul Național pentru Situații de Urgență s-a reunit în sistem online pentru a relaxa mai multe restricții începând din acest weekend.

Printre măsurile anunțate deja de autorități, care sunt propuse de CNSU și urmează să fie aprobate astăzi în ședința de guvern se numără deschiderea piețelor și ridicarea restricților din zonele carantinate în ziua de duminică, pentru ca oamenii să poată să meargă să voteze.

Cei care locuiesc în localități aflate în carantină nu vor avea nevoie de o declarație pe proprie răspundere pentru a merge la vot.

„Toată lumea va putea circula în ziua votului fără declarație, indiferent de zonă, pentru a putea vota”, susțin surse guvernamentale.

De asemenea, va fi introdusă o excepție, astfel încât persoanele implicate în procesul electoral să poată circula și după ora 23:00.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult