Acasa Actualitate-Interna Cod galben de vânt puternic în București, vântul poate atinge viteze de 50 km/h

Cod galben de vânt puternic în București, vântul poate atinge viteze de 50 km/h

scris de Misu Andrei
59 afisari

Administrația Națională de Meteorologie a emis joi dimineață un cod galben pentru intensificări ale vântului, care intră în vigoare în această seară la ora 23:00 și expiră vineri la ora 16:00. De asemenea, a fost emisă o prognoză meteo specială pentru Capitală.

În cursul nopții de joi spre vineri (17/18 septembrie), în cea mai mare parte a Moldovei, apoi din orele dimineții de vineri (18 septembrie) și în Dobrogea și în jumătatea estică a Munteniei vor fi intensificări ale vântului cu viteze de 55…65 km/h și izolat în jur de 70 km/h, îndeosebi pe litoral, transmite ANM.

Intensificări ale vântului vor fi și în regiunile vestice și pe arii mai restrânse în rest, în general, cu viteze de 45…55 km/h.

De asemenea, în același interval 17/18 septembrie, orele 23:00 – 16:00, în București, cerul va fi senin în prima parte a intervalului, apoi va deveni variabil.

Vântul se va intensifica începând cu dimineața zilei de vineri (18 septembrie) și va atinge viteze la rafală, în general de 40…50 km/h.

Temperatura minimă va fi de 15…17 grade, iar cea maximă mai scăzută decât în ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 25 de grade.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult