Acasa Actualitate-Interna Coronavirus- Romania: 5 cazuri de coronavirus confirmate

Coronavirus- Romania: 5 cazuri de coronavirus confirmate

scris de Misu Andrei
59 afisari

România are 5 cazuri de coronavirus, după ce încă un caz a fost confirmat astăzi. Este vorba despre un tânăr care a intrat în contact cu bărbatul de 47 de ani din Timișoara, diagnosticat ieri cu coronavirus. Tânărul era deja izolat la domiciliu, pentru că era un contact al pacientului deja confirmat. Pacientul de 47 de ani, diagnosticat ieri, a fost testat din nou astăzi, iar testul a ieșit negativ.  Bărbatul nu avea niciun simptom ieri, când testul său a fost pozitiv.

În România au fost confirmate în total 5 cazuri de infectare cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Un pacient, primul depistat pe teritoriul țării noastre ca fiind pozitiv, este considerat vindecat după ce două teste au ieșit negative la un interval de 24 de ore unul de celălalt. Bărbatul a fost externat în 3 martie.

Mai sunt trei pacienți internați la Cluj-Napoca și Timișoara, toți trei având o stare generală bună.

La nivel național sunt în carantină instituționalizată 35 de persoane pentru care se efectuează verificări. Alte 10094 de persoane sunt în izolare la domiciliu și sub monitorizare medicală.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult