Acasa Actualitate-Interna Cum a ajuns bărbatul din Iași să-și bage o petardă aprinsă în gură

Cum a ajuns bărbatul din Iași să-și bage o petardă aprinsă în gură

scris de Misu Andrei
220 Afisari

Bărbatul de 50 de ani din comuna Belcești, județul Iași, care a murit în ziua de Crăciun după ce și-a băgat în gură o petardă aprinsă a recurs la acest gest după un conflict verbal în familie, pornit de la faptul că soția nu l-a fi lăsat să mai bea alcool. Medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut să îi salveze viața, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Bărbatul, tatăl a cinci copii, a fost adus acasă în stare avansată de ebrietate de către doi verișori, iar acasă i-a cerut soției să-i dea de băut în continuare. Când femeia l-a refuzat, bărbatul i-a spus că se va sinucide.

El a făcut-o în cel mai şocant mod posibil: a luat o petardă, a pus-o în gură şi i-a dat foc, în timp ce se afla singur într-o cameră. Soţia l-a găsit cu capul sfărâmat şi a sunat la 112.

„Am auzit o bubuitură puternică. El a avut o petardă, pe care a folosit-o când era singur. Nici noi şi nici medicii nu am mai avut ce face ca să îl salvăm”, a spus unul dintre fiii bărbatului, potrivit Ziarul de Iași.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult