Acasa Actualitate-Interna Cum va fi vremea în București de 1 Decembrie

Cum va fi vremea în București de 1 Decembrie

scris de Misu Andrei
55 afisari

Administrația Națională de Meteorologie a emis luni după-amiază un nou cod galben de ninsori, valabil în cinci județe din sud-estul României. Noua avertizare va fi în vigoare până la ora 23:00, fiind restrânsă zona codului galben emis duminică. Meteorologii au anunțat și cum va fi vremea în Capitală de Ziua Națională.

Codul galben a intrat în vigoare luni, la ora 15:00, și este valabil până la ora 23:00, în județele Brăila, Ialomița și Călărași, iar parțial în județele Tulcea și Constanța.

În intervalul menționat, în estul și sud-estul Munteniei, precum și în cea mai mare parte a Dobrogei vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă.

Cantitățile de precipitații vor depăși pe arii restrânse 15 l/mp.

Prognoză meteo specială în București, de 1 Decembrie

Totodată, ANM a emis o prognoză meteo specială pentru Capitală. Astfel, până marți la ora 12:00, vremea va fi închisă și rece. Trecător va mai ninge slab și este posibil să se mai depună 1-2 centimetri de zăpadă. Vântul va sufla în general slab. Astăzi, temperatura se va situa în jurul valorii de 1 grad, apoi va începe să scadă până spre -2 grade.

De Ziua Națională, în București, vremea va fi rece. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura aerului va scădea de la -2…-1 grad la începutul intervalului până spre -3…-4 grade în orele dimineții, apoi va urca ușor, astfel încât după-amiaza se va situa în jurul valorii de 0 grade.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult