Acasa Actualitate-Interna Cum va funcționa lista de așteptare din platforma de vaccinare

Cum va funcționa lista de așteptare din platforma de vaccinare

scris de Misu Andrei
99 afisari

În platforma de programare pentru vaccinare va exista o listă de așteptare, a anunțat medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare.

El a explicat cum va funcționa acest sistem.

„O persoană, când își face cont în platformă, își exprimă opțiunea să intre în lista de așteptare, selectează un centru de vaccinare pentru care optează și va vizualiza numărul de persoane care sunt în față pe acea listă.

Când se vor elibera locuri, persoanele care sunt în lista de așteptare vor fi notificate prin sms și email, se rezervă locul în centrul pentru care a optat timp de 24 de ore. În acest interval, persoana poate opta pentru vaccinare acolo sau poate refuza programarea, moment în care sistemul notifică următoarele persoane.

Aplicația va notifica și că se deschid centrele noi și acele persoane pot ieși din listă și să se programeze în acele centre, moment în care vor fi șterse din lista de așteptare”, a declarat Valeriu Gheorghiță.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult