Acasa Actualitate-Interna Dacă nu vei avea măști și mănuși, nu vei putea urca în tren, chiar dacă ai bilet

Dacă nu vei avea măști și mănuși, nu vei putea urca în tren, chiar dacă ai bilet

scris de Misu Andrei
88 afisari

Deși în acest moment, propunerile aflate în discuție prevăd un număr limitat de cazuri în care se va putea pleca din localitate, după 15 mai, Ministerul Transporturilor se pregătește pentru reluarea călătoriilor cu trenul. Lucian Bode spune că purtarea măștilor și a mănușilor ar putea fi condiții obligatorii pentru pasageri. 

„Noi vrem să menținem regulile de ocupare a locurilor în vagoane pe principiul un loc liber un loc ocupat. De asemenea, introducerea obligativității purtării măștii de protecție la bordul trenurilor CFR Călători.

Rămâne suspendată posibilitatea de achiziționare de legitimații de călători fără loc rezervat. Se menține regula ca șeful de tren sau conductorul doar să vizualizeze biletul de călătorie, fără să îl atingă. Încercăm să vedem dacă reușim să facem acest lucru, să marcăm cu un semn vizibil locurile permise pentru transportul de pasageri.

Este interzisă introducerea vagoanelor de tip restaurant”, a spus Bode.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult