Acasa Actualitate-Interna De ce este redus numărul infectărilor în România

De ce este redus numărul infectărilor în România

scris de Misu Andrei
147 afisari

Managerul Institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler, atrage atenția că testarea antigen a ajuns un fenomen în România. Astfel, oamenii care știu că sunt bolnavi se testează cu antigen și nu mai vin la spital pentru confirmare, ceea ce influențează realitatea privind transmiterea comunitară a virusului.

Întrebată dacă este de așteptat să crească numărul de cazuri confirmate în ianuarie, Beatrice Mahler a răspuns: „Dacă oamenii vor dori să-și facă testarea PCR, da, dacă vor rămâne doar cu testarea antigen, care a ajuns să fie aproape un fenomen, oamenii știu că sunt bolnavi, se testează cu antigen, dar nu mai revin în spital pentru confirmare, probabil că nu vom avea statistic această oglindă a realității transmiterii comunitare„.

Spitalul „Marius Nasta” este ocupat 100%, a spus Mahler: „Nu simțim o relaxare la nivelul Institutului Nasta”.

Medicul a afirmat că este de așteptat că și în România să urmeze un nou val de infectări, motiv pentru care vaccinare este imperios necesară.

1 comentariu

stefan 31-12-2020 - 22:52

Parerea mea nu conteaza. Romania este condusa prin Dictate. Dictatul Zilei este: Faceti teste putine sa rezulte infectati putin si daca nu convine scoateti banul 80 de euro sa faceti un test. Si daca nu va convine nu va tine nimeni aici.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult