Acasa Actualitate-Interna Desființarea Secției Speciale, pe ordinea de zi a Guvernului

Desființarea Secției Speciale, pe ordinea de zi a Guvernului

scris de Misu Andrei
147 afisari

Guvernul are pe ordinea de zi a ședinței de joi proiectul de lege privind desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiție. Proiectul va fi trimis de executiv în Parlament pentru dezbatere și adoptare.

Proiectul de desființarea a SIIJ a fost transmis de Ministerul Justiției după avizul negativ al CSM. Stelian Ion a precizat că desființarea acestei secții înseamnă „o normalizare, o promisiune, un punct clar în programul de guvernare”.

Consiliul Superior al Magistraturii a dat aviz negativ proiectului care prevede desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiție.

Consiliul Legislativ, condus de fostul deputat PSD Florin Iordache a avizat pozitiv proiectul de lege.

1 comentariu

?????? 19-02-2021 - 18:15

@ Dacă ăia 20% din baza de calcul, peste dobânzi și penalități „contribuie” la inflație, parlamentul și judecătorii de la CCR contribuind și la „constituționalizarea” inflației,? Remarcați și că banii ar trebui să aibă corespondent în bunuri, valori, servicii, ? Despre modificările la legea despre evaziunea fiscală, ?
& Observați și că CCR a dat și o decizie de neconstituționalitate și despre „confiscările” de venituri la impozitarea pensiilor de valoare mai mare, ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult