Acasa Actualitate-Interna Din 15 mai se vor deschide saloanele de coafură, cabinetele stomatologice și muzeele

Din 15 mai se vor deschide saloanele de coafură, cabinetele stomatologice și muzeele

scris de Misu Andrei
110 afisari

După 15 mai ne putem mișca în interorul localității unde avem treabă. Deplasările să se facă atunci când sunt necesare. Relaxarea se va face pas cu pas și fiecare pas va dura 2 săptămâni. Următorul calup de relaxare va veni la începutul lunii iunie. Din 15 mai vom vea la dispoziție saloanele de îngrijire personală. De asemenea se vor redeschide cabinetele stomatologice și muzeele. 

Măsurile de relaxare nu se aplică în localitățile care sunt în carantină.  Acolo această relaxare nu va avea loc decât atunci când ni se spune de la experți că pericolul este diminuat. Deplasările vor fi restricționate pentru a pleca din localitate. Sunt câteva excepții. Este voie să se plece pentru probleme medicale, în interes de serviciu, pentru sport individual. Deci sporturile individuale vor fi permise. Rămâne restricția că sunt interzise întâlnirile cu mai mult de trei persoane.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult