Acasa Actualitate-Interna Dîncu: Vom avea două tipuri de voluntari în Armata Română, cei în rezervă şi cei care vor efectua stagiul militar

Dîncu: Vom avea două tipuri de voluntari în Armata Română, cei în rezervă şi cei care vor efectua stagiul militar

scris de Misu Andrei
75 Afisari

Ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, a declarat joi, la Cluj, că ministerul său urmează să publice un proiect de lege care prevede două tipuri de voluntariat pentru militari, cei care vor fi voluntari în rezervă şi cei care vor efectua voluntar stagiul militar.

Vasile Dîncu, ministrul Apărării. Foto: Facebook

„Sunt bucuros să lansăm în această perioadă şi în viitor câteva oferte pentru a aduce voluntari în Armata Română, în două variante, atât voluntari în rezervă, cât şi stagiul militar voluntar. Va apărea într-o lege pe care o vom publica foarte repede. Vom încerca prin aceasta să înnoim, să aducem oameni tineri în armată şi cred că devine atractivă cariera de militar”, a explicat Vasile Dîncu.

Ministrul Apărării Naţionale a participat, joi, la sediul comandamentului Diviziei 4 Infanterie „Gemina” din Cluj-Napoca, la ceremonia de predare-primire a comenzii diviziei şi la ceremonia de trecere în rezervă a generalului-maior Dorin Blaiu, care a asigurat comanda.

De asemenea, Vasile Dîncu a participat, joi, la Aeroportul Internaţional „Avram Iancu”, la Conferinţa internaţională „Aviation-Event 2022 CLJ”, unul dintre cele mai importante evenimente ale aviaţiei europene, desfăşurat în premieră în România şi în Europa de Est.

1 comentariu

bali 01-04-2022 - 00:28

Bai filosoful lui peste, daca ne ataca rusii nu trebuie sa ne opunem.
Lasa-i sa ne cucereasca si sa ne dezvolte cum cred ei.
Este bine ca SUA nu a vrut asta. N-ai ce sa pretinzi de la un muribund.
Orice politica si conducatori ne vor impune vor fi mai buni decit ai nostrii sau cei din UE si SUA care ne-au facut muci.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS