Acasa Actualitate-Interna Document fals cu privire la modificarea structurii anului școlar 2019-2020

Document fals cu privire la modificarea structurii anului școlar 2019-2020

scris de Misu Andrei
56 afisari

Un document fals, prin care este anunțată de reînceperea cursurilor în toate unitățile școlare din România de la 6 aprilie și modificarea structurii anului școlar, a fost distribuit online, în contextul amânării unui anunț oficial din partea Ministerului Educației cu privire la structura anului în curs. Ministerul Educației a reacționat și a publicat pe site-ul propriu un anunț prin care spune că informațiile distribuite sunt false, iar structura anului școlar 2019-2020 NU a fost modificată.

„Vă informăm că informațiile și documentul puse în circulație astăzi, 1 aprilie, în mediul online, potrivit cărora structura anului școlar 2019-2020 a fost modificată, sunt false!

Vă rugăm să vă informați doar din surse oficiale și vă asigurăm că Ministerul Educației și Cercetării va informa în mod oficial în legătură cu deciziile ce urmează a fi luate.

Așa cum se cunoaște, aceste decizii depind de evoluția pandemiei generate de coronavirus/COVID-19.

Vă mulțumim!”, este comunicatul Ministerului Educației.

Ministerul Educației și Cercetării a anunțat că va formula denunț penal pentru ca organele abilitate să identifice persoanele care se fac vinovate pentru distribuirea în spațiul public a unor înscrisuri false care au rolul de a genera confuzii.

„Ministerul Educației și Cercetării se delimitează categoric de acțiunile acestor persoane și de conținutul fals al documentului. Documentul vehiculat în spațiul public nu este emis de Ministerul Educației și Cercetării”, potrivit comunicatului Ministerului Educației și Cercetării.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult