Acasa Actualitate-Interna Dosar penal pentru imaginile în care PSD acuză că USR a intrat în camera cu sacii cu voturi

Dosar penal pentru imaginile în care PSD acuză că USR a intrat în camera cu sacii cu voturi

scris de Misu Andrei
80 afisari

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1 anunță că au fost înregistrate două dosare penale după alegerile locale din Sectorul 1.

Primul dosar penal a fost deschis după ce PNL și USR-PLUS au acuzat că oamenii candidatului PSD, Daniel Tudorache, ar fi sustras procese verbale de la alegerile de duminică. Cercetările au ca obiect săvârșirea infracțiunii de falsificare a documentelor și evidențelor electorale.

Al doilea dosar penal a fost deschis în baza unei sesizări din oficiu ca urmare a apariției în spațiu public a unor înregistrări video din sala în care sunt ținuți sacii cu voturi și are ca obiect tentativă la infracțiunea de falsificare a documentelor și evidențelor electorale.

În ambele cazuri cercetările se efectuează in rem. Polițiștii au audiat martori și au solicitat probe.

PSD cere anularea alegerilor de duminică și folosește drept argument imagini în care susține că ar apărea membri USR-PLUS, care ar fura voturi. Pe de cealaltă parte, Clotilde Armand, noul primar ales al Sectorului 1, spune că nu a existat nicio fraudă și că în imaginile prezentate apare și președintele Biroului Electoral Sector 1, procurorul Sprâncu Nicolae. Jandarmeria a transmis că încăperea cu sacii de vot a fost desigilată la cererea președintelui BES S1.

1 comentariu

nicu 03-10-2020 - 17:32

justitia ce face (doarme hipnotizata yudurel) de ce nu pedesepsesc pe cei care lanseaza minciuni ,antena3 , romania tv

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult