Acasa Actualitate-Interna Dosarul „Caracal” ajunge în instanță: Gheorghe Dincă, trimis în judecată pentru săvârșirea a opt infracțiuni

Dosarul „Caracal” ajunge în instanță: Gheorghe Dincă, trimis în judecată pentru săvârșirea a opt infracțiuni

scris de Misu Andrei
58 afisari

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru 8 infracțiuni, a anunțat miercuri Parchetul General, care spune că procurorul general interimar Bogdan Licu a confirmat rechizitoriul în cazul „Caracal”. Gheorghe Dincă, aflat în prezent în arest preventiv, a fost trimis în judecată pentru opt infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni.

Astfel, Dincă este acuzat oficial de procurori că le-a ucis le Alexandra Măceșanu, de 15 ani, și pe Luiza Melencu, de 19 ani.

Comunicatul integral al Parchetului General:

În urma examinării rechizitoriului, a dosarului cauzei și a referatelor întocmite de către procurorii din cadrul Secției de urmărire penală și criminalistică și Serviciului de îndrumare și control ce au format colectivul desemnat cu analizarea actelor de urmărire penală, constatând că rechizitoriul întocmit de către D.I.I.C.O.T. în dosarul ,,Caracal” întrunește condițiile legalității și temeiniciei, că au fost respectate dispozițiile legale care garantează aflarea adevărului, că urmărirea penală este completă și există probele necesare și legal administrate, azi, 15 ianuarie 2020, procurorul general al P.Î.C.C.J., domnul Bogdan Dimitrie Licu a confirmat rechizitoriul.

Prin rechizitoriul confirmat, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului D.G. pentru săvârșirea unui număr de 8 infracțiuni (trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni) și a inculpatului R.Ș. pentru săvârșirea infracțiunii de viol.
De asemenea, în cauză au fost dispuse disjungeri, dispunându-se și continuarea cercetărilor in rem sub aspectul comiterii infracțiunilor de complicitate la omor, complicitate la trafic de persoane și trafic de minori” .

1 comentariu

Contra 15-01-2020 - 17:22

Nu se mai termina odata? Era mai interesant cu Elodia si cat ati ras de DD! Ori sunt arse, ori date la caini, oridae la produs…hotarati-va naibii! Profilera aia americana nu mai profilera nu e si numai americana nu e!
De ce nu se foloseste seruladevarului sau macar hipnoza? Acolo nu e loc de minciuna. Nu e etica? Dar o bartaita buna era etica? Nu, ca putea marturisi si alte fapte nesavarsite.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult