Acasa Actualitate-Interna Dragoș Tudorache: „Ne angajăm să desființăm Poliția Locală”

Dragoș Tudorache: „Ne angajăm să desființăm Poliția Locală”

scris de Misu Andrei
239 afisari

Europarlamentarul PLUS Dragoș Tudorache spune că Poliția Locală trebuie desființată, ca urmare a nenumăratelor abuzuri pe care le comite și a faptului că, de multe ori, lucrează în slujba primarilor, nu a cetățenilor. El propune ca atribuțiile Poliției Locale să fie preluate de Poliția Națională și are un plan și pentru angajații acestei structuri.

„Ne angajăm să desființăm Poliția Locală. Avem în acest moment un instrument de abuz pus la îndemâna primarilor și o instituție locală care și-a dovedit ineficiența în ultimii ani. Construcția administrativă prin care s-a urmărit sporirea puterilor unor politicieni a produs o îndepărtare a Poliției Naționale de comunitățile și activitățile necesare pentru sporirea siguranței cetățenilor și în același timp a creat o structură care deservește mai degrabă primarul în funcție în loc să fie preocupată de binele comunităților. În consecință, vom desființa Poliția Locală, vom muta atribuțiile în subordinea Poliției Naționale, care va trebui să construiască un serviciu special pentru comunitățile noastre, iar cei care fac parte din structurile locale și îndeplinesc condițiile profesionale pentru a face parte din structurile comunitare își vor continua activitatea”, a scris Dragoș Tudorache pe Facebook.

1 comentariu

satan 02-09-2020 - 05:31

Traiasca Legiunea si ai ei conducatori!Afara cu zdrentele militienilor iesti la pensie si angajati in Pulitia Sulii din Dealu Sprii!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult