Acasa Actualitate-Interna Fântânile Urbane din Piaţa Unirii se redeschid sâmbătă, cu un spectacol multimedia

Fântânile Urbane din Piaţa Unirii se redeschid sâmbătă, cu un spectacol multimedia

scris de Misu Andrei
92 Afisari

Fântânile Urbane din Piaţa Unirii se vor redeschide sâmbătă și, pentru a marca momentul, va fi organizat un spectacol multimedia, anunță reprezentanții Companiei Apa Nova București.

București: Lumini și muzicǎ la fȃntȃnile din zona Unirii (foto:panoramio.com)

Fântânile Urbane din Piaţa Unirii au fost reabilitate și se redeschid după mai bine de doi ani de pauză din cauza pandemiei. La inaugurare Primăria va organiza un spectacol multimedia. Fântânile vor funcționa până în luna octombrie.

„Fântânile Urbane din Piaţa Unirii vor oferi vizitatorilor show-uri multimedia care rulează de vineri până duminică, până la începutul lunii octombrie. Acestea au tematici variate, iar melodiile selectate completează magia creată de jocul de apă și lumini. În lunile iunie și iulie, spectacolele vor începe de la ora 21:30, în luna august vor reveni de la ora 21:00, urmând ca în toamnă să înceapă de la ora 20:00. Spectacolele durează aproximativ 45 de minute, accesul fiind gratuit”, au explicat reprezentanții Companiei Apa Nova București.

În perioada 14 mai – 2 octombrie, în intervalul orar 19:30 – 23:00 al zilelor de vineri, sâmbătă și duminică, se va restricționa traficul rutier pe Bd. Unirii, segmentul cuprins între Bd. Dimitrie Cantemir și Splaiul Independenței (zona fântâni).

Traficul rutier va fi deviat pe arterele adiacente, precizează autoritățile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult