Acasa Actualitate-Interna Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București

Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București

scris de Misu Andrei
129 Afisari

Vremea severa a cuprins deja mai multe regiuni ale țării și va continua să plouă însemnat cantitativ, iar în anumite zone este posibil să se depună polei. În următoarele zile, vremea va fi rece însă fenomenele meteo se vor mai liniști.

Ziua de vineri va fi rece în jumătatea de est a țării, iar în Moldova, vor fi și maxime în jur de zero grade Celsius. Va ploua în regiunile sudice, în cele centrale și, local, în est și în nord. În Oltenia și în Muntenia, se vor mai acumula încă 15 litri de apă/mp. În masivele sudice și estice, va continua să ningă, iar în zonele învecinate vor fi precipitații mixte și este posibil să se depună polei. Vântul va avea rafale de peste 90 km/h pe creste, de 65 km/h în sudul Banatului și în jur de 50 km/h în restul țării.

Prognoza meteo pentru București

În București, va ploua din când în când și vineri. După lăsarea nopții, vor fi condiții de lapoviță, pentru că temperaturile vor scădea de la 5 .. 6 grade, spre valori minime de zero grade Celsius. Vântul va rămâne intens, iar presiunea aerului va crește ușor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult