Acasa Actualitate-Interna Firea anunță că testarea bucureștenilor va continua, dar nu pe Arena Națională

Firea anunță că testarea bucureștenilor va continua, dar nu pe Arena Națională

scris de Misu Andrei
62 afisari

Primarul general al Capitalei amenință Guvernul cu o plângere penală. Gabriela Firea spune că Direcția de Sănătate Publică București și Ministerul Sănătății se fac vinovate de abuz în serviciu şi zădărnicirea combaterii bolilor, după ce nu au permis testarea bucureștenilor pe Arena Națională. Edilul spune că va continua testarea și că cei care s-au înscris vor fi anunțați unde trebuie să vină. Doar 2.000 de persoane s-au înscris la testarea organizată de primărie.

„Nu era vorba să realizăm teste ani de zile. Noi doream câteva zile în care persoanele care s-au înscris în program să vină la arenă. Am oprit de aseară, noi respectăm instituțiile, chiar dacă cei care conduc vremelnic aceste instituții nu merită respectul nostru. Vom continua testările pe legislația internațională. Nu cred că legislația națională este peste legislația internațională și europeană”, a spus Gabriela Firea.

Ea spune că este vorba despre un blocaj politic.

„Este un blocaj pentru că Ministerul Sănătății nu vrea ca românii să afle realitatea”, a susținut edilul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult