Acasa Actualitate-Interna Firea: „Aș pleda pentru închiderea școlilor”

Firea: „Aș pleda pentru închiderea școlilor”

scris de Misu Andrei
62 afisari

Primarul general al Capitalei vrea închiderea şcolilor. Ar fi un element de precauţie suplimentară, spune Gabriela Firea. Posibilitatea închiderii școlilor, în contextul epidemiei de coronavirus, va fi discutată în cadrul unei noi reuniuni a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, luni, de la ora 16.00.

”(…) Aş pleda pentru închiderea şcolilor. Ca primar general sunt obligată să nu mă suprapun cu decizii locale peste deciziile luate la nivel naţional. Inima îmi spune că ar fi un element de precauţie suplimentară. Mai bine să luăm măsuri care poate, la un moment dat, sunt considerate exagerate decât să fim puşi în situaţia în care să nu fim pregătiţi, poate, pentru un val mai mare de îmbolnăviri” a declarat aceasta aseară, la Antena 3.

Pentru închiderea școlilor, ca măsură preventivă, a pledat și Traian Băsescu.

”Încă sunt cazuri izolate, dar după părerea mea va fi o epidemie. M-aş bucura să nu am dreptate. Dacă ar fi în puterea mea aş suspenda orice activitate în şcoli şi universităţi pentru două săptămâni”, a declarat fostul președinte, la B1TV.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult